LaserFocus u Sarajevu

Oftalmološka ordinacija “Dr. Sefić“ prva je u zemljama u okruženju koja je ugovorila dugoročnu saradnju sa beogradskim “LaserFocus” Centrom za mikrohirurgiju oka i dr Mirkom Jankovim, a postoji intresovanje i u drugim ordinacijama i privatnim očnim klinikama u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Makedoniji.

Nabavljen je najsavremeniji laser za lasersko uklanjanje dioptrije. Uz takvu tehnologiju ide i pomoć najboljeg stručnjaka. Izražena je vera da je saradnja sa dr Jankovim, od sada pa za sva vremena, na doborobit ordinacije “Dr. Sefić” i svih njihovih pacijenata. To znači da će u početku saradnja biti edukativnog karaktera, a kasnije savetodavnog. Od dr Jankova se očekuje da pomogne u kompletnoj organizaciji posla, od davanja informacija pacijentima preko telefona, preko prijema pacijenata, do pregleda, operacija, kontrola…

Glavni cilj ove saradnje je da se u ordinaciji “Dr. Sefić” postigne onaj standard usluga kakav dr Jankov ima u “LaserFocus” Centru u Beogradu. Zbog toga je Beograd posetio tim “Dr. Sefić” ordinacije koji su činili glavna medicinska sestra, sekretarica, telefonistkinja, kako bi na licu mesta videli funkcionisanje klinike i kako bi sve što su videli preslikali i uspešno preneli u svoju sredinu. Radeći 90 godina u Sarajevu i Banja Luci, očni lekari iz porodice Sefić izgradili su ugled i standard usluga koji će, ubeđeni smo, saradnjom sa dr Jankovim i “LaserFocus” grupom biti unapređen i moći da pruže maksimum koji se može pružiti kod nas jednako kao i u svetu.

Dr Sanja Sefić Kasumović je već dvanaest godina očni lekar, preduzetnik. Sarađivala je sa mnogim kolegama, ali je tek u dr Jankovu upoznala osobu koja joj po svim njenim kriterijumima može biti partner u ovom ni malo lakom i veoma odgovornom poslu – brizi o očima svojih pacijenata. Posle dva susreta sa ovim lekarom doktorka je znala da želi da uči i koristi doktorovo stručno znanje, njegovo ime, kvalitet i standarde koje doktor primjenjuje u radu njegovog “LaserFocus” Centra. Kao rezultat ove saradnje možete očekivati da kada dođete u ordinaciju “Dr. Sefić” dobijete vrhunski kvalitet usluga, kao da ste došli u “LaserFocus” Centar u Beogradu.

Prvo lasersko skidanje dioptrije u Sarajevu je zakazano krajem maja. Ovih dana stigao je laser, a prve operacije će obaviti dr Jankov, biće to i obuka za kolega iz “Dr. Sefić” klinike.