Iskustvo sa LASIK intervencijom

Anica DobraIdeju da bih svoj vid mogla da korigujem laserskim putem dobila sam još pre par godina, ali sam sebi dala vremena da prethodno saznam što više o tome, između ostalog i da li sam uopšte “kandidat” za ovu vrstu intervencije, da saznam tačno koji su rizici, a koji rezultati, koji su vodeći stručnjaci na ovom polju i koje su mogućnosti.

Kako ništa nije slučajno, tako sam u prolazu, od poznanice čula za ime dr Jankova i posle Internet pretrage našla podatke o klinici i tog momenta rešila da odem na pregled. Već sutradan sam se oprostila od naočara za čitanje! Celo to iskustvo za mene je bilo potpuno fascinantno, naučna fantastika u najboljem smislu te reči! U mom slučaju je odrađena intervencija samo na desnom oku. Volela bih da naglasim da se sve dešava jako brzo, vrlo jednostavno i bez ikakve misterije za nas laike, s obzirom da dr Jankov u toku te operacije od svega par minuta najnormalnije komunicira sa pacijentom.

Po pravilu, postoperativni tok prođe čak nezapaženo, jer je sreća postignutim rezultatom primarna!Ja sam zadovoljna, ne, ja sam prezadovoljna što sam naišla na kliniku koja radi temeljno i po najvišim svetskim standardima, uključujući kako “mozak” LaserFocus Centra, Mirka Jankova, tako i njegove kolege i ljubazne saradnike koji u velikoj meri doprinose ovom sjajnom utisku!

Anica Dobra, LASIK, Beograd