Mogu samo da se zahvalim dr Jankovu i čitavom LaserFocus timu

Prvi problemi sa vidom počeli su prije nekih desetak godina od kada je dioptrija napredovala do +7. Kod mene je to sve bilo specifično jer ni naočare mi nisu pomagale, kada bi se pojavilo određeno zamućenje, a uz to su bile prisutne glavobolje i stalne mučnine.

Bojana Blečić, LASIKJednom prilikom posjetila sam dr Dijanu koja me i uputila kod dr Jankova. Ubjedila me da će mi on sigurno pomoći, tako je i bilo. Doktor koji je sa prvom izgovorenom rečenicom steko svo moje povjerenje. Objasnio mi je koji je moj problem i da bi laserska intervencija bila pravo rješenje. Po prirodi sam jako plašljiva, ali ovog puta nisam oklijevala, odmah sam se odlučila da to uradim.
Moram priznati da je postojala izvjesna doza straha, ali više je to bio strah od nepoznatog i neko pozitivno uzbuđenje koje nisam mogla sakriti. Kada je završena intervencija, sjećam se da mi je dr Jankov pokazao dlan, a ja sam mogla da uočim sve one brazdice i do tada neprimjetne linije na njemu, to uzbuđenje i zadovoljstvo se ne može riječima dočarati.

Uzela sam novine i čitala, slova su bila kristalno jasna, nije bilo zamućenja, mojoj sreći nije bilo kraja. Od tada pa do danas prošlo je 5 mjeseci i ja bez problema završavam sve svoje obaveze, čitam, gledam tv bez problema, a tablete za glavu konačno su nestale iz moje tašne.

Mogu samo da se zahvalim dr Jankovu i čitavom LaserFocus timu, jer za mene, ovo je jedan Novi Život mnogo šareniji i naravno svima onima koji bilo kakvih problema sa vidom imaju, poručujem da se jave dr Jankovu, jer stvarno će se desiti čudo.

Veliki pozdrav od Bojane, Kotor, Crna Gora.