Pozitivna iskustva su pomogla u odluci

Mileva Perišić, LASIK, BeogradZa doktora Mirka Jankova i kliniku “Laser Focus” sam prvi put saznala od prijateljica koje su već imale operaciju i skinule dioptriju. Prenele su mi svoja pozitivna iskustva i pomogle u odluci da tim putem krenem i ja. Moram priznati da sam se uplašila, uprkos svim pozitivnim iskustvima za koje sam čula i o kojima sam čitala na internetu, ali ni jedng trenutka nisam pomislila
da odustanem jer sam duboko u sebi verovala da će sve biti u redu i da ću se rešiti naočara.

Tako je i bilo. Sve moje sumnje su nestale posle prvog odlaska i razgovora sa doktorom, koji mi je ulio ogromno poverenje, ostavio na mene utisak profesionalca u pravom smislu te reči i čoveka od koga možete očekivati, samo i jedino, iskreno mišljenje o vašim očima i o tome da li ste kandidat za operaciju ili ne.

Operacija je bila zakazana već za sledeći dan i sve je prošlo odlično! Sama intervencija jako kratko traje i ništa ne boli, jedino je prilično neprijatno jer ste svesni šta se radi. Danas, mesec dana nakon operacije osećam se odlično, svet gledam “drugim očima”, sa puno samopouzdanja i sa velikim osmehom na licu!!! Veliku zahvalnost dugujem doktoru Mirku Jankovu i celom osoblju klinike “Laser Focus”!!!

Mileva Perišić, LASIK, Beograd